Gratis kaarten voor Impact Night, 4 juni Ahoy

23-05-2024

Op 4 juni vindt de allereerste editie plaats van Impact Night. Impact Night is een uniek en impactvol concert met artiesten uit binnen- én buitenland! Bereid je voor op een avond vol spectaculaire shows en persoonlijke verhalen van artiesten over mentale gezondheid, kansengelijkheid en andere thema’s. Speciaal voor docenten uit het praktijkonderwijs zijn er 100 gratis tickets beschikbaar.

De headliner is niemand minder dan superster Rita Ora! Zij spreekt zich veelvuldig uit over maatschappelijke thema’s. Son Mieux, Kraantje Pappie, Numidia en Bizzey zijn bevestigde namen uit eigen land en geven naast een vette show, ook een inspirerende talk. Voor meer info zie www.impactnight.nl

De Sectorraad Praktijkonderwijs mag 100 kaarten weggeven! Omdat Young Impact haar waardering wil uitspreken aan alle toppers die in het praktijkonderwijs werken, zijn ze een samenwerking aangegaan met het praktijkonderwijs. Winnen is simpel: klik op de link hieronder, en claim snel je tickets! Wees snel, want op=op!

Je kunt kaarten claimen voor jezelf en een +1. Als je tickets claimt, rekent de organisatie er wel op dat je komt.

Claim hier je tickets Ga vervolgens naar Vloerplaatsen