PROfessionals – talentenwedstrijd 2024

17-11-2023

 Wil jij jouw talentvolle leerlingen een onvergetelijke dag bezorgen en ze in de schijnwerpers zetten? Meld je kanjers dan aan voor de 3e Landelijke Talentenwedstrijd voor PraktijkOnderwijs: PROfessionals. 

PROfessionals is een talentenwedstrijd waarin leerlingen hun praktische vaardigheden kunnen laten zien. De wedstrijd is te vergelijken met de Skills voor VMBO en MBO. 

Een toneel waar leerlingen de strijd met elkaar aangaan voor de titel ‘vakman/vrouw van het jaar’ binnen hun eigen vakgebied. PROfessionals is een vakwedstrijd, speciaal voor het praktijkonderwijs. De eerste drie letters van de naam verwijzen hier ook naar. 

Toekomstbestendig plek

Voor onze leerlingen is het belangrijk dat zij opgeleid worden voor een toekomstbestendige plek op de arbeidsmarkt. Onderwijs, werkgevers en overheid werken hierbij al jaren samen om de talenten van iedere leerling te ontdekken en een plek te geven. Vanuit PROfessionals werken we hier graag aan mee door leerlingen een platform te geven waar zij hun kwaliteiten aan de rest van Nederland kunnen tonen. 

Meer informatie in de informatiebrief hieronder. Of neem contact op met Marco Bemelmans m.bemelmans@eldecollege.nl of 06-55872670.