Regio-bezoek en schoolbezoek

02-02-2024

Naast vele goede voornemens voor het komende jaar, zoals meer sporten, meer vrije tijd, en gezonder eten, heb ik me ook voorgenomen om de regiobezoeken en andere bezoeken in het land meer in beeld te brengen in deze Infoflits! Een goed begin, is het halve werk, dus daarom een kleine impressie van de afgelopen week.

Op maandag 29 januari was ik op bezoek bij het Segment in Gouda. Niet alleen om daar rond te kijken en indrukken op te doen, nee dit keer ook om oefenmodel te zijn voor de les nagelstyliste. Vakkundig werden mijn nagels gedaan door Lisa onder toeziend oog van haar docenten. Marieke Haanschoten moest er ook aan geloven, zodat we nu met prachtige nagels rondlopen. 

Op 17 januari, een tijdje geleden alweer, was ik bij het regio-overleg in Groningen, bij de Bolster.

Hoewel het een overleg was waarbij ik ondertussen veel aandacht moest geven aan de voorbereidingen van de OV-jaarkaart actie, slaagden de aanwezige leden er toch in om een goed gesprek met elkaar en met mij te hebben over de strategische visie van de sectorraad Praktijkonderwijs.

Met een flink aantal aandachtspunten en accenten ben ik de deur uitgegaan, met de belofte dat ik nog een keer terugkom om de school De Bolster, wat beter te bekijken. Dank Groningen, voor een prachtig regio bezoek!

Nicole Teeuwen